sorsolás

2020.02.03. 14:44

Laptopot, robotporszívót is kisorsoltunk Mozaikkerső nyereményjátékunkban

A Mozaikkereső annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett, összesen 103.725, ebből a Heves Megyei Hírlaphoz 2200.

Heol

A 35 millió forint összdíjazású Mozaikkereső nyereményjátékban a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, a Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a HajdúBihari Napló, a Kelet-Magyarország, az Észak Magyarország, a Délmagyarország, a Kisalföld előfizetői vehettek részt.

Csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre és kitöltve azt beküldték a megyei napilap szerkesztőség címére.

A Mozaikkereső annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett, összesen 103.725, ebből a Heves Megyei

Hírlaphoz 2200. Január 29-én megyei napilaponként a következő ajándékokat sorsoltuk ki, a Hírlap nyerteseinek ezúttal is gratulálunk!

Az 1.000.000 forint értékű Edenred-kártyát nyerte: Laczik János rózsaszentmártoni előfizetőnk.

A laptopot nyerte: Várkonyi Andrásné, aki Kálban olvassa a Hírlapot. A robotporszívónak Magyar Sándorné hevesi előfizetőnk örülhet. A wellnesspihenéssel pedig Magyari Csabáné andornaktályai olvasónk lett gazdagabb. A robotgépet Mirkovszki Józsefné

Egerben nyerte meg.

A szerencséseket telefonon értesítjük, és a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a szerkesztőségben.

Gratulálunk a nyerteseknek, azonban akiknek most nem volt szerencséjük, még ne csüggedjenek, hiszen a holnapi sorsoláson még gazdára vár a három Toyota Yaris személygépkocsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában