gyermeknapi kívánság

2020.06.06. 11:00

A gyöngyösi fiú duplázott, rendőrségi lövészetre vittük Viktort

A 14 éves Berneczei Viktor szerkesztőségünk közreműködésével egy rendőrségi lövészeti bemutatón is részt vehetett pénteken.

M. A.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Gyermeknapi felhívásunknak köszönhetően szerkesztőségünk kiválasztott öt szerencsést, akiknek teljesítettük gyermeknapi kívánságát. A negyedik kiválasztottunk a pályaválasztás előtt álló Pozsonyi Arnold volt, akinek nagy álma, hogy rendőr lehessen. A fiatal sajnos, mint az utolsó pillanatban kiderült, családi okok miatt nem tudott részt venni a számára szervezett programon, így azt átruházta legjobb barátjára.

Viktor nagyon élvezte a fegyverbemutatót Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

A jelenleg a gyöngyösi Családok Átmeneti Otthonában élő 14 éves Berneczei Viktor így duplázott, a régészet mellett egy másik nagy álma is valóra vált: részt vehetett egy rendőrségi lőfegyver-bemutatón, és kipróbálhatta, milyen célba lőni. Viktor érdeklődésünkre elárulta, álmában sem gondolta volna, hogy valaha is részt vehet majd két ilyen nagyszerű programon.

A fiút Batki György rendőr alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság lőkiképzője fogadta pénteken a felsőtárkányi lőtéren. Viktor ügyesen vette az akadályokat, mint kiderült, jó érzéke van a célba lövéshez, s a kezdeti izgalmát is hamar felváltotta a magabiztosság. A program végén ajándék gyanánt egy töltényhüvelyt és a céltábláit is magával vihette.

A fiatal fiú tehetséges célba lövőnek bizonyult Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

A korábbi nyertesek élményeiről ITT, ITT és ITT számoltunk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában