MÁV

2020.07.18. 17:31

Pályafelújítások miatt lesznek menetrendi módosítások Heves megyében

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

M. H.

Az egri mellékvonal a legforgalmasabb, naponta közel 1900-an használták a gyors- és személyvonatokat

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Karbantartások, fejlesztések és vasúti pályafelújítások miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat – tájékoztatott a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A közlés szerint a Keleti pályaudvarról eredetileg 13 óra 35-kor és 17 óra 35-kor Hatvanba induló személyvonat öt perccel később indul s érkezik. Hatvanból a 8 óra 15-kor induló szerelvény a Keleti pályaudvarra öt perccel később gördül be.

A Debrecen–Füzesabony vonalon július 27-én és 28-án, valamint július 30-tól október 12-ig és október 18-tól december 12-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A fenti vágányzárakról s az ezzel együtt járó korlátozásokról, menetrendi változásokról hétfőtől péntekig érdemes meghallgatni a Mávinform menetrendszerű bejelentkezéseit is a különböző rádióadásokban.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Heves Megyei Hírlap/Berán Dániel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában