parkolóház

2020.08.26. 13:22

Applikáció segíti a gyors fizetést az egri parkolóházban

Az EVAT Zrt. honlapján a napokban megjelent a hír, hogy a Katona téri parkolóházba is lehet már telefonos applikáció segítségével parkolójegyet vásárolni.

G. Zs.

Korsós Lajosné, a vagyonkezelő divízióvezetője érdeklődésünkre elmondta, a PARKL szolgáltatása tavaly decembertől elérhető a megyeszékhelyen található parkolóházban, így az autósok papíralapú parkolójegy váltása nélkül is használhatják az épületet.

– A városba érkezők parkolását segítő, támogató rendszer egyszerűbbé, gyorsabbá teszi a parkolóház igénybevételét. A kényelmes parkoláshoz csupán regisztrálni kell a jármű rendszámát és a fizetéshez használni kívánt bankkártya adatait. A regisztráció után a parkolóházba való be- és kihajtás automatikussá válik, a fizetés készpénzmentesen történik. Az alkalmazás használata biztonságos és kényelmes, az autósnak csak a behajtás és kihajtás között eltelt időtartamért kell fizetnie – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában