megyei közgyűlés

2020.09.25. 12:17

Négy díjat is kiosztottak a megyeházán

A Heves Megyei Közgyűlés pénteki ülése előtt négy díjat is átadtak a megyeháza Barkóczy termében.

HEOL

A péntek délelőtti eseményen Heves Megye Közgyűlése, a Heves Megye Nagykövete címben részesítette Szécsi Zoltánt, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, Nádas Ádám akrobatikus műkorcsolyázót és Gonda László zongorista-előadóművészt.

Heves megyéért-díjat vehetett át Várnagy Andrea, egri születésű Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész, Shihan Borza József, az európai kyokushin élet meghatározó alakja, Kovács Márton, a Kiskörei Vásárhelyi Pál Általános Iskola nyugalmazott intézményvezetője, Báryné dr. Gál Edit, a Magyar Természettudományi Múzeum Mátra Múzeum igazgatója és Kotrócz Józsefné, a Petőfibányai Vöröskereszt Alapszervezet titkára.

Heves Megyei Családokért-díjban részesült az egri Összhang Közhasznú Egyesület, a hatvani Albert Schweitzer Kórház–Rendelőintézet Kistücsök és Babóca Munkahelyi Bölcsődéje, Hasilló Annamária szülésznő és Aradi Mária közösségi civil szervező, a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület elnökhelyettese.

 

Telekessy-díjat kapott továbbá Tóth Péter vállalkozó, a Demjén Termál Kft. vezető tisztségviselője, a hatvani Szelektív Hulladékhasznosító és Környezetvédelmi Nonprofit Kft., Fülöp Henrik, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. ügyvezető igazgatója és Kovács Kálmán gazdálkodó, egyéni vállalkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában