felhívás

2020.10.30. 14:08

Csalók járják Egert az Evat nevében

A csalók megkeresik a polgárokat az otthonaikban és különféle energetikai korszerűsítési szolgáltatásokat kínálnak.

HEOL

- A közösségi médiából értesültünk arról a sajnálatos hírről, hogy az EVAT Zrt. nevében csalók járják Eger városát. Ezek a csalók megkeresik a polgárokat az otthonaikban és különféle energetikai korszerűsítési szolgáltatásokat kínálnak (ablakcsere, hőszigetelés, energetikai tanúsítvány készítése, stb.). A hírek szerint az EVAT Zrt. nevét felhasználva, pénzt próbálnak kicsalni a gyanútlan egriekből, tudomásunk nincs arról, hogy bárki áldozatául esett volna ezen csalóknak – tájékoztatta portálunkat pénteken az Evat Zrt.

- Ezúton tájékoztatunk minden bérlőnket, partnerünket és ügyfelünket, hogy az EVAT Zrt. jelenleg semmiféle ablakcserére, külső hőszigetelésre, vagy energetikai tanúsítvány elkészítésére irányuló beruházási programot nem végez és nem tervez a közeljövőben. Ha az EVAT Zrt. bármiféle műszaki beavatkozást, vagy beruházást kíván végrehajtani az általa kezelt ingatlanokon, akkor minden esetben előzetesen megkeresi az adott ingatlan használóit, bérlőit. Ha az EVAT Zrt. bármi hasonló átfogó beruházási kampányt indítana, akkor arról közlemény útján is tájékoztatná az ügyfelelit, illetve az érintetteket – olvasható a közleményben.

Nyomatékosan kérnek mindenkit arra, hogy ha a fent leírt módon az EVAT Zrt. nevében megkeresik bármiféle szolgáltatást kínálva, forduljon az EVAT Zrt. ügyfélszolgálatához (tel: 511-735), hogy annak alapján a szükséges lépéseket megtehessék.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában