elismerés

2020.10.22. 14:59

Kitüntetéseket adtak át a Heves Megyei Vízmű Zrt.-nél

Minden évben a Magyar Viziközmű Szövetség Elnöksége és a Heves Megyei Vízmű Zrt. díjat ad át azoknak a kollégáknak, kik szakmai pályafutásukkal, életművükkel, munkásságukkal legalább öt éve példaképül szolgálnak a szakma számára.

Heol

Idén a járványügyi intézkedésekhez igazodva több nagyszabású rendezvény elmaradt, így október 21-én egy zártkörű, kislétszámú eseményen adták át díjazottjaiknak a kitüntetéseket.

A Víz Világnapi Emlékéremmel azon kollégákat ismerik el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban húsz évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát végeztek és a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak.

Víz Világnapi Emlékéremmel tüntették ki Krizsó Ervint a Délborsodi Üzemegység üzemvezetőjét. Vízműves pályafutását 1985. július 1-én kezdte a BAZ megyei Vízművek Mezőkövesdi Üzemvezetőségénél, operátorként. 2010. október 1-én a Délborsodi térség beolvadásával a Heves Megyei Vízmű Zrt.-nél csatornaágazati művezetőként, majd 2019. április 1-től pedig üzemvezető főmérnökként dolgozik. Az elmúlt 35 évben munkáját alázattal, szorgalommal végezte, emberségét, vidámságát végig megőrizte. 2019-től munkáját nyugdíjasként látja el.

Az Elismerő oklevélben két kolléga részesült: Braun Beátának a Heves Megyei Vízmű Zrt. számviteli osztályán 2006. szeptember 5-én kezdődött munkaviszonya, mint értékkönyvelő. Magas szintű szakmai tudását elismerve a társaság 2013. április 1-től számviteli csoportvezetővé, majd 2016. július 1-től közgazdasági osztályvezetővé nevezte ki. Jó szervező készséggel rendelkezik, kollégái felnéznek rá, elfogadják útmutatásait, igazi csapatjátékos. A munka és a tanulás mellett 3 gyermek édesanyjaként is kiválóan teljesített és teljesít.

Kiss Nándort a szakma szeretete a Heves Megyei Vízmű Zrt.-hez vezette 1999. január 4-én, ahol szennyvíztechnológusként kezdte pályafutását. A vállalat hamar felfigyelt magas minőségű szakmai tudására és 5 év múlva a vállalat szennyvíz szolgáltatási csoportvezetőjévé nevezete ki. A Heves Megyei Vízmű Zrt. szennyvíz ágazati fejlődésének a modern technológiák bevezetésének egyik úttörőjévé vált. Kutatói, fejlesztői ismerete mellett magas minőségű mérnöki tudással is rendelkezik, amelyet gépészeti fejlesztésekben is előszeretettel megjelenít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában