október 23.

2020.10.23. 20:05

Kitüntették a Heves Megyei Kormányhivatal nyugalmazott osztályvezetőjét

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át Budapesten október 23-án.

Heol

Gulyás Gergely átadja a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést Halászné Kóródi Ildikónak az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

– Az 1956-os forradalom és szabadságharc örökérvényű nemzeti kiállás volt a szabadság mellett, a mi feladatunk pedig az, hogy többé ne legyünk olyan helyzetben, amelyben a szabadságunkat bárki elveheti, nem engedhetjük meg, hogy a kommunizmus eszméi újra teret nyerjenek mindennapi életünkben – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, amikor a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át Budapesten.

Az eseményen Magyar Ezüst Érdemkereszt (polgári tagozat) kitüntetésben részesült Halászné Kóródi Ildikó, a Heves Megyei Kormányhivatal nyugalmazott osztályvezetője; Orosz Valéria Mária, a Tolna Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője; Tószegi Sándor, a Zala Megyei Kormányhivatal Lenti Járási Hivatal osztályvezetője, járási főállatorvos.

Gulyás Gergely átadja a kitüntetést Halászné Kóródi Ildikónak az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen Fotó: Soós Lajos / MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában