Gyógyítás

2020.12.09. 15:35

Higiéniai termékekből álló adományt kapott a gyöngyösi kórház

Nagy értékű, higiéniai termékekből álló adományt vehetett át a Bugát Pál Kórház nevében dr. Watti Jezdancher orvos a helyi Higiguard Szakmai Központ és Szakkereskedéstől.

Sz. I.

20201209 Professzionális higiéniai termékeket adományozott Bugát Pál Kórháznak a gyöngyösi Higiguard kft. - Patkó Veronika és Szöghi András, valamint kisfiúk: Szöghi Botond adományt átvevő Dr. Watti Jezdancher orvosigazgató helyettes Bugát Pál Kórház - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Szögi András ügyvezető igazgató elmondta, hogy a tavaszi adakozásuk után újra jó érzés segíteni a bajban. A mostani felajánlásuk két szenzoros adagolót tartalmaz állványokkal, továbbá vizsgálóasztal terítőket, fertőtlenítőszereket műanyag adagolókkal, szappant, kozmetikai és egyszer használatos felületfertőtlenítő kendőket, szájmaszkokat és toalett papírt. A kórházat képviselő doktor köszönetnyilvánításában kiemelte, hogy az intézmény orvosai, ápolói, szakszemélyzete és a társszakmák feszített tempóban dolgoznak, különösen, amióta a gyöngyösi is kijelölt Covid-kórház.

Szögi Andrásék családi vállalkozása szívesen segít Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Egyrészt a szakszemélyzet és a betegek biztonsága érdekében nagy segítség az adomány, másrészt jól mutatja, hogy a társadalmi felelősségvállalásból a vállalkozók is mind többen veszik ki a részüket – hangsúlyozta dr. Watti Jezdancher.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában