adomány

2020.12.17. 13:39

Idén is kedveskedik az időseknek az egri borlovagrend

Idén is boradománnyal kedveskedett az Egri Borlovagrend a Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény Egri Idősek otthona lakóinak.

Sz. M. L.

Farkasné Minczér Éva, Tarjányi Gyula, Mikuska Péter és Besenyei Viktor - Boradományozás a Petőfi úti Idősek Otthona lakói részére Egerben (Egri Bikavér Lovagrend)

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– A karácsonyi boradományozás hagyomány a társaságunk életében, 2006 óta rendszeresen megszervezzük ezt az eseményt. Rendszerint karácsonyi ünnepség keretein belül adjuk át az italokat az idősotthon lakóinak kisebb műsorral színesítve, hogy megörvendeztessük őket – mondta el Mikuska Péter, az Egri Bikavér Borlovagrend alelnöke. – Idén sajnos a járvány miatt a karácsonyi műsort mellőznünk kellett, ám az idősek iránti tisztelet és együttérzés jeléül az adományozás, a fennálló nehézségek ellenére az idén sem szakadt meg – tette hozzá.

Bort adományoztak. A képen: Farkasné Minczér Éva, Tarjányi Gyula, Mikuska Péter és Besenyei Viktor Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

Az egri borvidék teljes kínálatát felvonultató nedűk tizenkét borász felajánlását képezik. Farkasné Minczér Éva telephely vezető csütörtök délelőtt vette át Tarjányi Gyula és Besenyei Viktor borászoktól a boradományt, melyet rendszerint egész évben ünnepnapokon, jeles eseményeken fogyasztanak az otthon lakói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában