sajtótájékoztató

2021.01.15. 13:52

A korlátozások feloldását szorgalmazza a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

Az uszodák és edzőtermek megnyitását szorgalmazza a kormánynál a Mi Hazánk Mozgalom Egerben – derült ki a párt pénteki sajtótájékoztatójából.

Sz. M. L.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Dr. Pápai Ákos, a lezárásellenes párt megbízott heves megyei elnöke a hónapok óta többnyire szünetelő testnevelésórák újraindításáról is szólt péntek délelőtti sajtótájékoztatóján az egri Bitskey Aladár Uszoda előtt.

– A mindennapos testnevelésre most nagyobb szükség volna az immunrendszer erősítése érdekében, mint máskor. Az, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekét, ugyanolyan kontraproduktív mint a 19 órai boltzár, amely miatt csak összezsúfolódnak a vásárlók. Itt az idő feloldani a kijárási tilalmat – fogalmazott az elnök. – A színházak, stadionok-sportcsarnokok és más szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk. Különösen a vendéglátóhelyekét, akár korlátozott létszámmal is de működhessenek, hiszen többségében kisvállalkozások, s nem bírnak tovább zárva tartani – tette hozzá.

A párt szerint a kevésbé veszélyeztetett korosztályoknak minderre nagy szüksége van. Ez abból is látszik, hogy a túraútvonalak zsúfoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában