gratulálunk!

2021.01.29. 12:20

Íme, ők a Mozaikkereső játékunk Heves megyei győztesei

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát.

Heol

Sorsolják a megyénkből küldött szelvényeket

Forrás: Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovácz Károly

A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 egymillió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj a két Toyota Yaris Hybrid lesz, melyeket pénteken sorsolunk ki.

Sorsolják a megyénkből küldött szelvényeket Fotó: Penovácz Károly / Veszprém Megyei Napló

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020 decemberben és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyereményjátékunk 19 megyei napilaponkénti sorsolása a Napló című napilap szerkesztőségében zajlott le. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 ezer 549 játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz.

A Heves Megyei Hírlaphoz beérkezett összesen 1879 játékszelvényből öt nyertest sorsoltak ki. A nyereménysorsolás természetesen közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak az ellenőrzése mellett zajlott, és Heves megyéből az alábbi előfizetőink nyertek.

Az egymillió forint értékű Edenred kártyát nyerte Szabó Lajos, Tarnalelesz. A LED Tv nyertese Kiss István, Lőrinci. A laptopot kapja Szabó Angéla, Pétervására. Az álló porszívót nyerte Lizák József, Verpelét, a tabletet pedig Kiss András, Egerszólát. Gratulálunk a nyerteseknek, telefonon értesítjük őket az örömhírről!

Akiknek most nem volt szerencséjük, azok ne csüggedjenek, pénteken gazdára talál két Toyota Yaris Hybrid személyautó is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában