valótlanság

2021.03.17. 21:05

Törőcsik Mari halálhírét keltették

A pélyi születésű színészlegenda a napokban kórházba került, több internetes felülten pedig felröppent a hír, miszerint elhunyt. A Nemzeti Színház közleményében reagált a hírre, és kérik a rajongókat, hogy ne terjesszenek álhíreket.

Heol

Mint arról már korábban beszámoltunk portálunkon, a pélyi születésű Törőcsik Marit a napokban hőemelkedés miatt kórházba szállították. Később volt férje, Bodrogi Gyula megerősítette, hogy a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznő állapota kielégítő.

Ennek ellenére az interneten felröppent a hír, miszerint a színésznő elhunyt. Mi magunk is láttunk olyan, azóta törölt Facebook-posztot egy több ezer követővel rendelkező oldalon, amely állította, hogy a Nemzet Színésze 17-én kora délután elhunyt.

A Nemzeti Színház szerda este közleményében reagált a rémhírekre: „Törőcsik Mari és családja, illetve a Nemzeti Színház arra kéri a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket” – olvasható a közleményben. Mint írják, arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben Törőcsik Mari magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni.

 

Ezek is érdekelhetik