Sajtótájékoztató

2021.05.28. 11:26

Lemondásra kérik Eger polgármesterét

Két nappal ezelőtt az előre tervezett egri elnökségi ülésünkön eldöntöttük, hogy nyilatkozatot fogalmazunk meg – mondta dr. Pápai Ákos a Mi Hazánk Mozgalom heves megyei vezetője, egri önkormányzati képviselő.

Sz. M. L.

-Valószínűsítjük, hogy ugyanezt éli meg az Egységben a Városért Egyesület (EVE) is most, mint a 2017 előtti elárult Jobbik tagok: Mirkoczki Ádám elárulta őket is. Nincs új a nap alatt – fogalmazott. Majd emlékeztetett arra, hogy épp a téren jelentette be két képviselőtársa, Komlósi Csaba és Keresztes Zoltán, hogy kilép az EVE frakcióból.

-Azt a polgármester árulásnak élte meg. Mi arra kérjük Mirkóczki Ádámot, hogy adja vissza mandátumát és mondjon le. Hiszen a helyi botrányok tarkítják folyamatosan az országos sajtót, ami nem jó Egernek – húzta alá a képviselő.

Hozzátette, hogy a napokban kialakult helyzet nem befolyásolja a közgyűléseken leadott szavazatait. Minden esetben arra fog voksolni ami szerinte leginkább a város érdekét szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában