eger

2021.05.13. 15:08

Rekonstrukciós munkákat végez a Tigáz

Tervezett rekonstrukciós munkákat végeztek csütörtökön a Mátyás király úton a Tigáz szakemberei – tudtuk meg Egyházi Nikolettától, a cég kommunikációs vezetőjétől.

Sz. M. L.

– A műszaki biztonság növelése érdekében egy régi tolózár és az ehhez kapcsolódó vezetékszakaszok cseréjére került sor. Nagy átmérőjű acélvezetéket és tolózárat érintett a munka és speciális szakaszolási technológiát is alkalmaztak, ezért a megfelelő munkagödrök kialakítása jelentős földmunkát igényelt – tájékoztatta portálunkat Egyházi Nikoletta.

Közölte továbbá, hogy a gázvezeték elemeinek cseréje csütörtökön befejeződött, s pénteken kezdődik a helyreállítás, amelyet a társaság által megbízott alvállalkozó a lehető legrövidebb idő alatt – előre láthatóan még pénteken – befejez. A beavatkozás gázszünettel nem jár, így ügyfeleinknél zavartalan a ellátás, valamint a gyalogos közlekedést sem zavarja a munkavégzés.

– A közeljövőben további két hasonló munkát is tervezünk Egerben. A Pozsonyi és Mátyás király utca sarkán jövőhét csütörtökön, valamint a Deák és Árpád utcák csomópontjában június 3-án – tette hozzá

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában