Minecraft

2021.06.06. 13:19

Így még nem láttad az egri strandot – így nézne ki minden idők legnépszerűbb játékában

Napjaink legnépszerűbb játékában, érdekes és szórakoztató videón az Egri Termál- és Strandfürdő.

Heol

Egri Termál- és Strandfürdő a Minecraft világában.

A Minecraft napjainkban az egyik legnépszerűbb nyílt világú videójáték, mely egy svéd fejlesztésnek köszönhetően jött létre 2009-ben. Azóta számos díjat bezsebelt, hiszen minden idők legkelendőbb játékaként tartjuk számon: 2020 májusára 200 millió példányt adtak el belőle valamennyi platformon, továbbá havi szinten 126 millió aktív játékossal rendelkezik – írja a wikipedia.

A Minecraft világában a játékosok választhatnak túlélő és kreatív mód közül, és teljes szabadságot élvezhetnek, hiszen felfedezhetnek egy pixeles, 3D világot, melynek felhasználhatják nyersanyagait, eszközöket készíthetnek, és természetesen kedvük szerint építhetnek. Mindemellett a játék lehetővé teszi, hogy harcoljanak a számítógép vezérelte ellenségekkel, vagy akár együttműködjenek más játékosokkal.

Most pedig egy rendkívül érdekes és szórakoztató videó készült, mely bemutatja, milyen is ebben a játékban az Egri Termál- és Strandfürdő. Különlegessége, hogy egy hatodik osztályos egri kisfiú, Orosz Barnabás Ambrus kitartó és alapos munkájának eredménye!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában