Elismerések

2021.07.04. 10:24

Heves megyei kórházak, háziorvosok, magánemberek kaptak dicséretet

„Azt tapasztaltuk, hogy a bajban a magyar emberek összefognak. Példátlan együttműködés valósult meg Heves megyében is” – hangsúlyozta dr. Pajtók Gábor.

M. H.

Az ünnepségen dr. Pajtók Gábor, Kovács-Mikó Bernadett szakügyintéző (középen) s Deli Liliána, a Bélapátfalvai Járási Hivatal vezetője

Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Elismeréseket adott át a Heves Megyei Védelmi Bizottság elnöke, dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott pénteken a megyeházán a járvány elleni megyei védekezési feladatokban kiemelkedően közreműködő magánembereknek, intézmények képviselőinek.

– Azt tapasztaltuk, hogy a bajban a magyar emberek összefognak. Példátlan együttműködés valósult meg Heves megyében is – hangsúlyozta a kormánymegbízott. Ezt követően a megyei védelmi bizottság munkájáról szólt. Kiemelte a 165 háziorvosi praxis és a hét kórházi oltópont elhivatott munkáját.

– Szervezett, gyors reagálású és hatékony volt a megyei járvány elleni védelem – tette hozzá. – A védekezésben részt vevőknek köszönet és hála jár.

Ezután dr. Pajtók Gábor díszokleveleket adott szűkebb hazánk kórházainak, az Albert Schweitzer, a Bugát Pál s a Markhot Ferenc kórháznak, több háziorvosnak és járási hivatalokban dolgozóknak. Különdíjat kapott a megyei védelmi bizottság titkársága.

Az ünnepségen dr. Pajtók Gábor, Kovács-Mikó Bernadett szakügyintéző (középen) s Deli Liliána, a Bélapátfalvai Járási Hivatal vezetője
Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában