egészségügy

2021.08.24. 11:40

Folytatódhat a recski Marcika külföldi terápiája

Kiváló labdarúgónk, Szalai Ádám alapítványának segítségével folytatódhat a recski Bárdos Marci költséges külföldi terápiája.

B. K.

Bárdos Marci gyógyulásában mindenki bízik

Forrás: beküldött

A sportoló a napokban videóüzenetben köszöntötte a családot és közölte velük a jó hírt, miszerint az általa alapított Játékidő Alapítvány nyolc és fél millió forintot utalt át a család számlájára, hogy folytatódhasson a kisfiú kölni kezelése.

Bárdos Marci gyógyulásában mindenki bízik Fotó: beküldött

Marci állapotáról, a család küzdelméről többször is hírt adtunk lapunkban. Kétéves korában diagnosztizáltak nála a 3-as stádiumú, rosszindulatú agydaganatot. Sajnos, sem a sugárkezelés, sem a kemoterápia nem hozott javulást. A nagylelkű támogatóknak köszönhető, hogy a család eljutott egy svájci klinikára, ahol azzal biztatták őket, van remény a gyógyulásra.

Azóta rendszeresen kiutazhatnak Kölnbe, ahol kisfiukat az Immun-Onkológia Klinikán kezelik egy speciális s igen költséges terápiával. A személyre szabott kezelések ideje és hatékonysága a laboratóriumi vizsgálatok eredményétől is függ, de jók a kilátások a gyógyulásra.

Az elmúlt hónapokban sokan fogtak össze, és adományoztak kisebb-nagyobb összeget a családnak, amiért rendkívül hálásak. Szalai Ádám és az Omega Laser Steeltec nagylelkű támogatásának köszönhetően újabb esély nyílt a kezelések folytatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában