Családi nap

2021.08.22. 14:29

Hetedszer mondták Füzesabonyban: Legyen Tánc! – Fotók

Nagy sikerrel zajlott le Füzesabonyban a hagyományos, a 7. Legyen Tánc! Fesztivál szombaton. Mindennek része volt egy családi nap is az Ifjúsági parkban.

M. H.

Fotó: Márkus Attila M-A

– Rég találkoztunk ennyien, mint most, de ígérem, a járványveszély elmúltával egyre több közösségi programot fogunk szervezni – mondta Nagy Csaba polgármester köszöntőjében. Néhány oklevelet is kiosztott, kapott Nagy Zoltán Attila az önkéntes tűzoltó egyesület alelnöke, Kovács István s Veres Roland rajparancsnokok. Délelőtt Magic Szabi bűvész szórakoztatta a kicsiket, őt a Kalap Jakab zenés-bábos produkció követte.

 

A Füzesabonyi Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület is kitelepült, bemutatták az eszközeiket, quadozhattak az érdeklődők és műszaki mentési bemutatóval is készültek. Volt még lufi, arcfestés, ugrálóvér, trambulin, s kézműves foglalkozások is, ám a gyerekek a habpartit szerették a legjobban. Este nyolc órától a Hoolingans adott koncertet, majd tűzijáték következett, majd B. Tóth László prezentált egy retro discot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában