Gyermekmegőrzés

2021.08.05. 16:59

Idén is táboroztat a Heves megyei kormányhivatal – Íme a programok

Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott elmondása szerint idén több turnusban, három helyszínen, Egerben, Hatvanban és Gyöngyösön is szerveznek táborokat.

Sz. M. L.

– A kormányhivatal mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a szó szoros értelmében családbarát munkahely legyen. Ám a pandémia alatt láthattuk, mennyire felértékelődött a gyermekfelügyelet szerepe – tájékoztatta lapunkat dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott.

Szavai szerint idén több turnusban, három helyszínen, Egerben, Hatvanban és Gyöngyösön is szerveznek táborokat.

– A megyeszékhelyen az informatika és robotika iránt érdeklődő kiskamaszok a programozás világába kóstolhatnak bele képzett munkatársaink segítségével. Az ötnapos program végére működő, tanítható robotokat építenek a csapatok – tette hozzá a megyei kormánymegbízott. Kiemelte, hogy a tábor kis létszámmal, három turnusban valósul meg.

– Gyöngyösön a járási hivatal közel ötven gyermeknek biztosít élménydús időtöltést. Kecskefarm-látogatás, múzeum, ugrálóvár és horgászat is került az idei kínálatba a négy és tizenkét év közötti táborozók örömére. Hatvanban a gyerekekkel vadasparkba, könyvárba és a Gödöllői Királyi Kastélyba is ellátogatnak majd – részletezte dr. Pajtók Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában