borok

2021.08.15. 10:39

Remek hangulatban telt a Pannon borpiknik a St. Andrea Szőlőbirtokon

Az eseményre a Pannon Bormíves Céh tagjai személyesen hozták el hazánk legkiválóbb borait.

S. S.

Fotó: Huszar Mark

Várakozáson felül jól sikerült a Pannon Borpiknik az Egri Borvidéken szombaton a rendezvény házigazdája, dr. Lőrincz György szerint. A St. Andrea Szőlőbirtokon megrendezett eseményre a Pannon Bormíves Céh tagjai személyesen hozták el hazánk legkiválóbb borait.

- Boldogok voltak a résztvevők, családias, fennkölt hangulatban teltek a programok. A borászok nem csak egymással találkoztak és beszélgettek, hanem ügyfeleikkel, vagy csak a rendezvényre kilátogató érdeklődőkkel, Felszabadult volt minden jelen lévő – fogalmazott a borász.

 

A délután három órakor kezdődő borpikniknek meglepetés vendége is volt: eljött az eseményre és hatalmas tapsot kapott az olimpián bronzérmet szerző magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, Bíró Attila is.

Ami pedig a tervezett programokat illeti: sok érdeklődőt vonzott Both Teodóra festőművész, valamint a fotós Szakál Zsuzsa kiállítása, de Marsi Zsolt ételkülönlegességeit, a Sik Sajt Műhely ízletes sajtjai és a Vergnano kávézó finom kávéi is vonzónak bizonyultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában