elismerés

2021.09.24. 11:32

Átadták a Heves megyéért kitüntető díjakat – Fotók

A Heves Megyei Közgyűlés pénteki ülése előtt adta át dr. Juhász Attila Simon, a közgyűlés elnöke valamint Szabó Róbert, illetve Tóth Csaba alelnökök a Dr. Jakab István Emlékgyűrűt, valamint a Heves megyéért kitüntető díjakat.

Sz. M. L.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A Dr. Jakab István Emlékgyűrűt Köves Gábor Nándorné, hatvani önkormányzati képviselő kapta közösségi és közéleti munkássága elismeréseként.

Heves megyéért kitüntetést kapott Maka Piroska, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ igazgatója kiemelkedő, magas színvonalú és elhivatott munkájáért. Szintén ezzel a díjjal méltatták a hatvani Képe Tibor vállalkozót, autókereskedőt, aki folyamatosan támogatja a helyi közösségeket és jótékonysági akcióban vesz részt.

 

Heves megyéért kitüntetés díjat kapott Nagy Zoltán, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem turizmus mesteroktatója, valamint a gyöngyösi Bugát Pál Kórház, illetve az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kutatási és fejlesztési központja is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában