fejlesztés

2021.10.20. 16:42

Átadták a gyöngyösi Kálváriaparti iskola modern fűtési rendszerét

Szerdán átadták a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola korszerűsített fűtésrendszerét.

Sz. Sz. I.

Horváth Márta, a Hatvani Tankerületi Központ igazgatója avatóbeszédében elmondta, hogy a tankerület legnagyobb iskolájában az elmúlt tanévben már rendszeresek voltak a közel negyvenéves kazán meghibásodásai, a felújítás halaszthatatlanná vált.

– A régi kazán három fenntartó intézményeit szolgálta, az egri szakképzési centrum által működtetett József Attila Szakközépiskolát és a kollégiumot, a gyöngyösi önkormányzat üzemeltetésében lévő konyhát és bölcsődét, és a hatvani tankerülethez tartozó általános iskolát, uszodát és tornatermet. A felújítással a fűtési rendszerek szétválasztották. Az összköltség százhárom millió forint volt, amit a Klebelsberg Központ biztosított – fogalmazott Horváth Márta.

Nagy-Füleki Renáta intézményvezető (balról), Horváth László és Horváth Márta vágták át a szalagot Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Horváth László országgyűlési képviselő köszönetet mondott a kivitelezőnek, az egri Kállay Term Kft-nek a határidőre elvégzett minőségi munkáért, sok sikert kívánt a hatvani tankerületnek a folytatódó rekonstrukciókhoz.

 

Ezek is érdekelhetik