program

2021.10.17. 14:32

Családi napon kapcsolódtak ki anyák. apák, gyerekek Egerben

Az összetartozást erősítették a lokálpatrióták és a nagycsaládosok.

S. S.

Az időjárás is a résztvevőkkel volt Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Szalézi Oratóriumbeli családi napot rendezett szombaton a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Egri Lokálpatrióta Egylet (ELE), s a Nagycsaládosok Egri Egyesülete. Az egésznapos kikapcsolódásnak a Segítő Szűz Mária Egyetemi Kollégium adott otthont.

Habis László, az ELE elnöke a Hírlapnak elmondta: hagyományosan pünkösd alkalmából szerveznek nagyszabású családi napot, ám ezt az akkori korlátozások miatt nem tudták megtartani. A mostani programjuk igen jól sikerült, hiszen legalább száz résztvevője volt.

Az időjárás is a résztvevőkkel volt Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

- A Jóisten pedig kiváló időjárással örvendeztetett meg bennünket, így nem volt akadálya annak, hogy a gyerekek nagyszerűen érezzék magukat. Szükségünk van ezekre a közösségi programokra, hogy együtt legyünk, az apróságok pedig közösségben töltsenek el felszabadultan minél több időt – tudatta az egyesületi elnök.

Szavai szerint természetesen nem csak a gyermekekről és gyermekeknek szólt a program, hanem a felnőtteknek is. A résztvevőket ezért egyebek között finomra főzött gulyásleves is várta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában