Támogatás

2021.12.12. 15:40

Civileket segít a gyöngyösi Baráti Kör

Kihirdette Gyöngyös Város Barátainak Köre a pályázat eredményét, amellyel az őszi városi operagála 630 ezer forint bevételéből a város kulturális életében meghatározó szervezetek és alkotók működési költségeit támogatja.

Sz. Sz. I.

Forrás: Heves Megyei Hírlap/Czímer Tamás

Fotó: Czímer Tamás

– A vissza nem térítendő támogatásra gyöngyösi rendezvények, előadások, kiállítások szervezésére lehetett jelentkezni. A pályázó működéséhez köthető eszközbeszerzés, videókészítés is támogatható volt – tudtuk meg dr. Bekecs Andreától, a baráti kör elnökétől.

 

Támogatást nyert a Gyöngyösi Amatőr Színjátszásért Közhasznú Egyesület eszközbeszerzésre, a Gyöngyösi Kertbarát Kör szakmai rendezvényekre, a Meseházikó Alapítvány a Gyermekszínjátszésért a hátrányos helyzető gyermekeknek színházi élmény nyújtására, az Együtt-Szebb Jövőért Roma-Magyar Közhasznú Egyesület emlékversenyre, a Mátra Kapuja Egyesület előadások szervezésére, a Mátra Nyudíjas Egylet népzenei találkozóra, a Cantare Kóruscsalád koncertekre, valamint Varga Gerda videóklip készítésre, illetve Kelemen Márta eszközbeszerzésre. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában