advent

2021.12.02. 15:40

Idén már lesz Egerben jégpálya

Több helyi portálon is olvasható már, hogy a tavalyi kihagyás után idén megnyit a városi jégpálya, várhatóan jövő hétfőn.

Sz. M. L.

Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Kérdéseinket mi is feltettük ezzel kapcsolatban az önkormányzatnak az elmúlt hét csütörtökön, ám levelünkre nem reagáltak, de híroldaluk, az Egerinfo arról számolt be, hogy már épül a pálya az érsekkerti körcsarnok mellett.

Lapunk több forrásból is megpróbált információhoz jutni a korcsolyázási lehetőségről, ám – más portálokkal ellentétben – sikertelenül. A híradásokból az – nem meglepő módon – kiderült, hogy sokkal jobb lesz a jégpálya, mint a korábbiak.

Nem túl meglepő, de az önkormányzat közeli portál tájékoztatása szerint minden nagyságrendekkel jobb lesz, mint az előző években. Jobb minőségben tudják majd kialakítani és karbantartani a jeget, a korábbiakhoz képest jobb palánkokat szerelnek fel, sőt, az a jégpálya még csendesebb is lesz. Idén az öltözők is komfortosabbak lesznek, és korcsolyabérlésre is lesz lehetősége a vendégeknek.

Az Eger Hírek is részletesen beszámolt a fentiekről, kiemelték, újdonság, hogy a városi sportiskola – aki az üzemeltetője lesz a pályának – az U8-as és U10-es korosztályú jégkorongozó gyerekeket versenyeztetni is szeretné. Az iskola vezetését is kerestük a fentiekkel kapcsolatban hétfőn, ám mi azt a választ kaptuk, hogy a jégpályanyitásról jelen pillanatban még nincs érdemi információjuk, s amint a pontos nyitás biztos lesz, tájékoztatják lapunkat.

Amennyiben még ebben az évben információhoz jutunk a Heol elől eltitkolt, óriási súlyú városi jégpályaprojektről, akkor arról természetesen azonnal beszámolunk.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Heves Megyei Hírlap/ Huszár Márk

Címkék#jégpálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában