Adománygyűjtés

2021.12.15. 14:06

Nem maradt adomány nélkül a kápolnai macskaárvaház sem

Második alkalommal hirdette meg a menhelyi állatok karácsonyára szervezett adománygyűjtést Hevesen, Hatvanban és Lőrinciben a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány.

S. S.

A kápolnai macskaárvaház lakó is kaptak az adományból

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A gyűjtőakció december 9-én zárult. Nagyon sok adomány gyűlt össze az állatmenhelyeken lévő kutyák és macskák javára, a kedvezményezettek között van a Macskaárvaház is – tudtuk meg Bóday Páltól, a Macskaárvaház Alapítvány elnökétől. 

 

– Szoktak kapni kisebb-nagyobb adományokat év közben és karácsonykor is, utoljára nagyobbat az Eger Sikeréért Egyesülettől kaptunk. Az ESE az utolsó BizLounge bevételét adta át, valamint a Road zenekar is tett felajánlást a közelmúltban. A menhelyi állatok karácsonyára felajánlottak a top háromban szerepelnek nálunk – mondta az alapítványi elnök. 

 

Az adományt nem régiben adták át a kápolnai menhelynek Sveiczer Sándor Heves polgármestere, Kapin Richárd a Szurkolók az Állatokért civil szervezet elnöke, Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, dr. Berecz Kálmán Kápolna polgármestere, dr. Andráskó Dénes, a település jegyzője és Szalóki Péter Kápolna alpolgármestere. 

 

Megtudtuk: az akció eredetileg a hevesi és a hatvani térség menhelyeit érintette volna, de ezek elsősorban kutyák elhelyezésével foglalkoznak, úgy döntöttek, hogy a cicák se maradjanak ki a jóból, ezért a kápolnai Macskaárvaház is a kedvezményezettek közé került.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában