Felújítás

2022.01.14. 20:24

Lesz olyan vasútvonal Heves megyében is, ahol pótlóbuszok járnak majd

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, ezek a változások érintik megyénk közlekedését is.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Illusztráció

Forras: Shutterstock

Budapesten, a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső, illetve a Keleti pályaudvar és Ferencváros között január 24-től május 6-ig éjszakánként 23:30-tól 4 óráig pályafelújítást végeznek. Emiatt a Budapest–Hatvan és a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

 

A Budapest–Hatvan vonalon:

A Keleti pályaudvarról Hatvanba 3:55-kor és 23:50-kor, valamint Hatvanból a Keleti pályaudvarra 22:50-kor induló S80-as vonat helyett a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A pótlóbuszok a Keleti pályaudvar mellől, a vonatok menetrendjéhez képest korábban indulnak, illetve később érkeznek. Kőbánya felső és Hatvan között a vonatok menetrendjei változatlanok, kivéve a 3068-as számú vonatot, mely Kőbánya felső és Hatvan között 3 perccel később közlekedik.

 

Ezek is érdekelhetik