Közéleti est

2022.03.24. 13:59

Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes tartott előadást Lajosvárosban

Kedden este indították a Lajosvárosi Közéleti Esték programsorozatot a helyi közösségi házban, melynek első vendége Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes, újságíró, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője volt.

Cs. A. V.

Skrabski Fruzsina érdekes előadást tartott 

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

 Az estét a helyi plébános, Koós Ede nyitotta meg egy közös imával. A pódiumbeszélgetés során Skrabski Fruzsina munkásságáról, családjáról, vállalkozásairól, gondolkodásáról tudhattak meg többet a felekezet tagjai. 
– Mozgalmunk célja, hogy a kívánt és tervezett gyerekek valóban megszülessenek Magyarországon – mondta. Kifejtette: ahogy a mesében is mindig a harmadik, a legkisebb gyermek lesz a főhős, így a valóságban is a harmadik csemete megszületése lehet a jövő megmentője. Szerinte persze ez nem jelenti azt, hogy minden családnak ennyi utódot kellene bevállalnia. 
A beszélgetés végén lehetőséget biztosítottak az érdeklődőknek, hogy észrevételeiket, kérdéseiket megosszák a hallgatósággal. Megtudtuk, jövő kedden folytatják a programsorozatot, ekkor dr. Pajtókné dr. Tari Ilona lesz az est vendége. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában