Vagyonkezelés

2022.04.12. 12:59

Távozik Juhász Éva az egri vagyonkezelő társaság éléről

HEOL

Juhász Éva vezérigazgató (b) a Kistályai úti munkásszállóépület kialakításáról szóló sajtótájékoztatón (archív fotó).

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Mirkóczki Ádám polgármester hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy április 12-én a vagyonkezelő holding igazgatósági ülésén felmentették a munkavégzés alól Juhász Évát, az EVAT Zrt. vezérigazgatóját. A polgármester közleményét az alábbiakban szó szerint közöljük.

A szörnykoalíció és embereik folytatják a mészárszéket! Oroján Sándor és Mirkóczki Zita választottjai tegnap este a vagyonkezelő holdingunk igazgatósági ülésén, mondvacsinált indokkal felmentették a munkavégzés alól az EVAT Zrt. vezérigazgatóját. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezt a garnitúrát sem a város fejlődése, sem a város működése, sem a felelős városvezetői döntések nem érdeklik, csak és kizárólag az egyéni ambícióikkal vannak elfoglalva. Ennek a gyalázatos viselkedésnek minden egri folyamatosan a kárát látja.

 

Ezért ahogyan korábban is, ismét benyújtom a közgyűlés feloszlatását, hogy az egriek önthessenek tiszta vizet a pohárba. Mi tiszta lelkiismerettel állunk a választók elé, be tudunk számolni az eddig elvégzett munkáról, az elért eredményekről.  Azt kívánom minden képviselőnek, hogy sunnyogás helyett holnap legyen bátorsága igennel szavazni az oszlatásra, hogy az egri választók mondhassanak véleményt a képviselők munkájáról.

 

Ugyanakkor portálunk információi szerint Juhász Éva maga adta be felmondását. A polgármester posztját követően érdeklődtünk Juhász Évánál, hogy felmentették-e vagy pedig felmondta a vezérigazgatói pozícióját, és bármelyik is történt, milyen indokkal. Amint Juhász Éva reagál megkeresésünkre, természetesen frissítjük cikkünket.

FRISSÍTÉS: Érdeklődésünkre az önkormányzat sajtóreferense arról tájékoztatta portálunkat, hogy az EVAT Zrt. igazgatósági ülésén elhangzott, miszerint új cégvezetőre van szükség és pályázat kiírásáról döntöttek. Ezt követően kérte Juhász Éva, hogy ennek megfelelően rendezzék a jogviszonyát, így tulajdonképpen közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában