Strand

2022.06.11. 09:09

A gyöngyösi strand már várja a vendégeket

Június 18-án indul a nyári időszámítás a gyöngyösi strandon, ahol már valamennyi medence várja a fürdőzőket.

HEOL

A gyöngyösi strand/Archív fotó

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Gyöngyös hivatalos oldala szerint minden készen áll a városban a pihenni vágyók fogadására. Mint írják, idén is az iskolai nyári szünettel kezdődik majd a strandszezon Gyöngyösön. A Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand június 16-ától nyári nyitvatartással várja a fürdőzni és úszni vágyókat. A strand hétköznaponként 6 és 19 óra között, hétvégén 9 és 19 óra között tart majd nyitva. Kivételt azok a napok jelentenek, amelyeken hőségriadót rendelnek el, ilyenkor csak este nyolckor zár a strand, ahol az idei szezonban is felállítják majd a vízi akadálypályát, amely évek óta az egyik legkedveltebb attrakció a fürdőben.

A csobbanásról azonban addig sem kell lemondani, az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Kft. már valamennyi medencét feltöltötte, így tehát a fedett térben található 33 méteres medence, a két oktató medence és a pezsgőfürdő mellett a szabadtéri 50 méteres medence és a gyermekmedence is kiváló vízzel várja a gyöngyösieket és az idelátogatókat.

Természetesen idén is üzemelnek majd a büfék, a strand gondozott parkja pedig kiváló környezetet nyújt a pihenéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában