Könyvbemutató

2022.06.12. 08:16

Megjelent az egri alapítvány második kötete

Megjelent az egri Regionális Egészségügyért Alapítvány (Regea) második, Falevelek 2. című könyve. A 93. Ünnepi Könyvhét részeként szerdán mutatták be az új kötetet a Tittel Pál Könyvtárban.

F. V. E.

Fodorné Vincze Anna a bemutatón

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az alapítvány komplex támogatást nyújt daganatos betegeknek és családtagjaiknak, s igyekeznek felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. 

– Nagy változáson mennek át az érintettek, s örömmel tölt el, hogy rengeteg pozitív irányú fejlődésnek lehetek szemtanúja. A foglalkozások elején sírva, összetörten ülnek előttem. Aztán ahogy egyre többet találkozunk, elkezd csillogni a szemük, arra törekszenek, hogy megvalósítsák az álmaikat – jegyezte meg Fodorné Vincze Anna klinikai szakpszichológus, az alapítvány szakmai vezetője. 
Az új könyvben negyven gyógyulástörténet olvasható. Az elbeszélésekből erőt meríthetnek azok, akik érintettek a betegségben. Psenyeczky-Nagy Klára, a Regea Alapítvány elnöke vallja, a könyv ereje nem az írók gondolataiban rejlik, hanem abban, amit az olvasó megtesz önmagáért a történetek alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában