Útinform

2022.08.21. 09:17

Figyelem: Heves megyében többfelé félpályás útlezárások nehezítik a forgalmat

Vízcsőtörés, kábelfektetés az ok, de talajvizsgálati munkálatok is folyamatban vannak.

HEOL

Forrás: Shutterstock

A Útinform internetes oldalán található információk szerint a 33-as főúton Poroszló belterületén, a 26-os km-nél közműjavítás miatt a fél útpályát felbontották. 
A 25-ös főúton Eger-Felnémet városrészen, a 18-as km-nél vízcsőtörés miatt a fél útpályát lezárták. A 18-as és a 19-es km között kábelfektetés miatt szintén csak egy sáv járható, váltakozva, jelzőőrös irányítással 8.00 órától 15.00 óráig.
Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es km között, hétköznaponként több szakaszon talajvizsgálatot végeznek, 8.00 órától 11.00 óráig félpályás lezárásra lehet számítani.
Szúcs közelében, a 37-es és a 38-as km között, felújítják a burkolatot, a fél útpályát lezárták, munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.
Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 12-es és a 16-os km között, a betonelválasztó elemeket javítják, emiatt a belső sávot lezárták. A járműveket a külső és a leálló sávra terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában