Beszámoló

2022.09.03. 21:48

Horváth Charlieval zárták a pikniket a Nemzedékek terén + fotók

Nyár esti pikniket tartottak szombaton késő délutántól az egri Felsővárosban. A program sztárvendége Horváth Charlie volt.

S. S.

Charlie a népszerű hazai énekes fergeteges koncertet adott a Nemzedékek terén, Egerben.

Fotó: Gál Gábor

Igen sokan összejöttek már a felsővárosi nyár esti piknik barátkozós, nyársalós szakaszában is, az énekes Horváth Charlie koncertjére pedig megtelt a Nemzedékek terén felállított színpad előtti nézőtér. A közönség soraiban a legkülönfélébb korosztályok dúdolhatták együtt a dalokat a népszerű előadóval.

Nem ez volt az első piknik a felsővárosi téren a meleg hónapokban, de vitathatatlan, hogy a legnagyobb bulit a nyárzáró esemény hozta. Péntek este Marót Viki és a Nova kultúr zárta az estét a színpadon, de persze utána sem volt csend. A szalonnasütéshez élő zenével, a jó hangulattal szolgált a Strong Threesome Band.

Szombaton gyermekfoglalkoztató, safari csúszda és akadálypálya, Thomas ugrálóvár várta a legkisebbeket. Este fellépett Aradi Tibor és Varga József Stand up műsorral, majd Charlie-val búcsúzhattak a nyári programoktól a lakótelepen élők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában