Rendezvény

2022.09.17. 09:12

Rubint Réka mozgatta meg a Felsőváros lakóit Egerben + videó

A népszerű fitneszedző az Európai Mobilitási Hét alkalmából várta programokkal az érdeklődőket.

HEOL

Rubint Réka és a lelkes felsővárosi csapat

Forrás: Rubint Réka/Facebook

Mozogj velünk a Felsővárosban! címmel hirdette meg az Egri Kulturális és Művészeti Központ a családi bringás sport délutánt, ahol többek között Rubint Réka mozgatta meg a tömeget az Európai Mobilitási Hét alkalmából. A sportos délutánról ide kattintva videó is megtekinthető.

Mint arról a kormany.hu is beszámolt, a kormány célja a teljes klímasemlegesség elérése 2050-ig, aminek elérésében kiemelt szerepet játszik a közlekedés zöldítése, hiszen Magyarországon a károsanyag-kibocsátás ötödéért a közlekedés felel. Idén Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampánya szeptember 16. és 22. között zajlik, az ehhez kapcsolódó programokhoz a Technológiai és Ipari Minisztérium összesen 180 millió forint összegű támogatási lehetőséget hirdet a települések számára.

A támogatást az önkormányzatok, illetve önkormányzati tulajdonban álló szervezetek igényelhetnek az Európai Mobilitási Hét, illetve az Autómentes Nap megtartásához kapcsolódó tudás-élmény alapú programok, vetélkedők, versenyek (futóverseny, bicikli verseny és ügyességi verseny) szervezéséhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában