Segítség

2022.10.19. 08:50

Idén is kedvezményesen vásárolhatnak terményt a hatvaniak

Hatvanban az idén is megtartják a kedvezményes terményvásárt – adta hírül hivatalos felületein az önkormányzat vezetése.

T. O.

Mint arról többször beszámoltunk, a Zagyva-parti városban évek óta terményvásárt szerveznek a rászorulóknak; a támogatásra ez alkalommal is azok az állandó hatvani lakhellyel rendelkezők jogosultak, akik nyugdíjasok vagy 18 év alatti gyermeket nevelnek, valamint az önkormányzat vagy a járási hivatal által megállapított szociális ellátásban részesülnek. Fontos feltétel, hogy a kedvezményezetteknek ne legyen tartozásuk az önkormányzatnak.

Október 22-én a helyiek személyenként 500 forintért 15 kilogramm burgonyát, 10 kiló almát és 3 kiló hagymát vehetnek át.

– Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy támogassuk a hatvaniakat, ezért ez az akció is kifejezetten erről szól – emelte ki Horváth Richárd polgármester.

Az idei kedvezményes vásár helyszíne Óhatvanban a sportcsarnok parkolója lesz, míg az újhatvaniak a Széchenyi István Gimnáziumban vásárolhatják meg a kedvezményes árú burgonyát, hagymát és almát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában