Választás

2022.10.18. 09:59

Két polgármester- és tizenhét képviselőjelölt méretteti meg magát Boldogon

Boldogon november 20-án időközi képviselő-választást tartanak, mivel a község vezetése a nyáron az önfeloszlatás mellett döntött.

T. O.

Lejárt a jelöltállítási határidő, két polgármester- és 17 képviselő-jelölt döntött úgy, hogy megméretteti magát, és leadta az íveket. Mindenki rendelkezett az indulásához szükséges számú aláírással. A helyi választási bizottság megtartotta a sorsolást is, a választási lapon a következő sorrendben szerepelnek a jelöltek: Polgármester jelöltek : 1. Laczkó Roland, 2 Püspökiné Kovács Mária.

Képviselő jelöltek: 1. Szűcs Ferenc, 2. Zsíros István, 3. Bódi Tamás László, 4. Bódi Gábor, 5. Rohács Róbert, 6. Sápi Ferenc, 7.Szabó László, 8. Imre Anett, 9. Szénási Géza, 10. Tóth Éva, 11. Zsírosné Pető Éva Barbara, 12.Pálinkásné Tóth Andrea, 13. Labátné Katona Judit, 14. Tóth Viktor, 15. Ujvári Tamás, 16 . Árvai József, 17. Szemerédi Zoltán.

A településen egy polgármestert és hat képviselőt választanak novemberben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában