Együttműködés

2022.11.05. 12:31

Beteg gyerekeknek segít Szécsi Zoltán, a jótékonysági vadászat Heves megyei nagyköveteként

A hevesi és a nógrádi nagykövetek is szűkebb hazánkhoz köthetők.

HEOL

Szécsi Zoltán átvette a nagyköveti okiratát

Forrás: Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft./Facebook

Szécsi Zoltán, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnökét választották nagykövetnek Heves megyében. 

Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó az Országos Jótékonysági Vadászat Heves megyei nagykövete. Óriási megtiszteltetés, hogy Zoli is csatlakozott a karitatív programhoz, vadászként elköteleződött a beteg gyerekek megsegítése mellett. Hiszünk benne, hogy a jótékonysági programban is maradt még számára egy  olimpiai arany – adta hírül a Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. Facebook-oldalán.

Hozzátették, hogy akik szívesen vadásznának együtt vele, netán szeretnének egy közös fotót a vadászat során, mielőbb regisztráljanak az országos jótékonysági vadászat heves megyei (apróvadas) rendezvényére. 

Nógrád megyét pedig a Dikasz Tamás, a hatvani Széchenyi Zsigmond Kárpát-Medencei Magyar Vadászati Múzeum ügyvezető igazgatója képviseli. 

Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft.-t 2019-ben alapították, azzal a céllal, hogy független jogi személyként szervezze és koordinálja immár országos viszonylatban a hagyományosan, minden év december 27-én megrendezett jótékonysági vadászatokat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában