Megalázva

2022.11.16. 11:23

Csicskáztatás az utcán: az egri Fidesz frakció bővítené a térfigyelőkamera-rendszert + videó

Tinédzserek aláztak egy fiatalt Egerben.

HEOL

Forrás: Török János/Délmagyarország

A napokban bejárta a sajtót egy felvétel Egerből, melyben az látszik, hogy a belvárosban egy fiatal azt követeli a társától, hogy ereszkedjen térdre előtte, ám miután az nem engedelmeskedik, támadója többször is megüti őt. A videó még a nyáron készült Egerben, feltehetően a belvárosban, az Erzsébet udvarnál, egy kapualjban.

Ezzel kapcsolatban Oroján Sándor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő szólalt meg közösségi oldalán dr. Csetneki Attila (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselőtársával. Az eset helyszínén jártak, ahol elmondták, egri képviselőként az egyik legfontosabb dolognak tartják, hogy Egerben bővítsék a térfigyelőkamera-rendszert.
– Ez az a költségvetési sor, amiről a jelenlegi polgármester előszeretettel vont el forrásokat, és ez az, amihez mi, fideszes képviselők visszatettük mindazt, amit a polgármester elvett. Az a célunk, hogy a jövőben a belvárost teljes mértékben be tudjuk kamerázni – fogalmazott Oroján Sándor.

Dr. Csetneki Attila hozzátette, bíznak benne, hogy ez a történés a nyomozóhatóságok látókörébe került és büntetőeljárást is indítottak, hiszen több bűncselekmény gyanúja is felmerül ilyenkor. Mint mondta, bíznak abban, hogy az elkövetőt megtalálják, ha nem megteszik a feljelentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában