Közlekedés

2022.11.27. 13:52

Forgalomkorlátozás lesz az egri Ostorosi úton burkolatjavítás miatt

Nagy felületű burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Eger-Novaj összekötő út Eger, Ostorosi úti szakaszán a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között.

HEOL

A munkálatok november 28-án, hétfőn 7 órakor kezdődnek és várhatóan december 2-án, pénteken 17 óráig tartanak majd. A munkálatok ideje alatt az Ostorosi út burkolatjavítással érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben - közölte portálunkkal a Közút kommunikációs osztálya.

A lezárás ideje alatt az Egerből Ostoros irányába közlekedők a Kertész út-Hadnagy utca-Maklári út-Ostorosi út irányába, míg az Ostorosról Eger irányába közlekedők az Ostorosi út-Maklári út-Hadnagy utca-Kertész utca útvonalat használhatják.

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában