Jótékonyság

2022.12.27. 14:52

A hatvani kórház gyermekosztálya részesül a jótékonykodó vadászok adományából

– A vadászat mindig ünnep, a mai kiváltképp, hiszen a szenvedély és a segíteni akarás tudott egymással kapcsolódni – mondta portálunknak dr. Garamvölgyi Tamás, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. Heves megyei stratégiai partnere a keddi, füzesabonyi jótékonysági vadászat alkalmából.

S. S.

közel 92 ezer gyermek gyógyulásához járultak hozzá

Forrás: Beküldött

A Városi Lövészklub Füzesabony Lőtér és Élményparkban megtartott kedd reggeli megnyitón részt vett és köszöntötte a megjelenteket az esemény fővédnöke, dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke is. Délután 2 órától megyénkben egy másik helyszínen is előkerültek a vadászfegyverek: a detki Három Patak VHSE területén folyt lesvadászat, tarvadra és vaddisznóra.

Sokan részt vettek az eseményen
Forrás: Beküldött

Garamvölgyi Tamás portálunknak elmondta: immár negyedik alkalommal rendezik meg az országos jótékonysági vadászatot. Az eseménysorozatról elmondható, hogy több, mint ezer vadász részvételével zajlanak ezek a megyei események.

– Az adomány céljának tekintetében semmi sem változott, az előző évekhez képest. Hiánypótló orvosi eszközöket vásárlunk a gyermekosztályok és gyermekkórházak – Heves megyében a hatvani Albert Schweitzer Kórház Rendelőintézet – számára, hiszen valljuk: egy beteg gyerek is sok – mondta.

Garamvölgyi Tamás azt is elárulta, hogy az eddigi jótékonysági vadászatokból vásárolt orvosi eszközök közel 92 ezer gyermek gyógyulásához járultak hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában