Támogatás

2023.01.17. 21:12

Szerdáig még lehet szociális tüzelőanyagot igényelni Karácsondon

Vannak, akik félreértették: az Államkincstár őszi, barnakőszén iránti igényfelmérése nem önkormányzati támogatási kérelem

Sz. Sz. I.

Forrás: Balázs Attila/MTI

A szociális tüzelőanyag támogatás iránti kérelmek benyújtására meghosszabbított határidővel, január 18-ig, azaz szerdáig van lehetőség Karácsondon, tájékoztatta portálunkat Földi Csaba polgármester. Mint mondta, a félreértések elkerülése érdekében felhívja a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár felkérésére 2022. őszén végzett, barnakőszén iránti igényfelmérés nem azonos a szociális tüzelőanyag juttatással. 

– Ez azt jelenti, hogy az Államkincstár felmérése során kitöltött és benyújtott nyilatkozatok nem minősülnek szociális tüzelőanyag támogatás iránti kérelemnek. Annak érdekében, hogy minél többen élni tudjanak a támogatás lehetőségével, ismételten közzétettük a szociális tüzelőanyag támogatásra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazó hirdetményt az önkormányzat közösségi oldalán is. Reméljük, minél többen elolvassák a tájékoztatót, és amennyiben úgy ítélik meg, hogy jogosultak a támogatásra, a meghosszabbított határidőn belül benyújtják a kérelmüket – fogalmazott Földi Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában