Verseny

2023.02.26. 12:35

Kilencen jutottak tovább vármegyénk tanulói közül a szakmai versenyek országos válogatóiba

Sikeresen véget értek a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny megyei írásbeli fordulói. Márciusban vívhatják ki a döntőben való részvételt a diákok.

T. B.

Pásztor Dániel, a Bornemissza diákja is továbbjutott

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében lezajlott elődöntőkből a kamara tájékoztatása szerint a megyei szakképzési intézmények tanulói közül kilencen jutottak tovább a március elején kezdődő országos válogatókba. Ezekről az eseményekről lehet bekerülni az országos döntőkbe az április végi, Hungexpón rendezendő Szakma Sztár Fesztiválra. A megyei versenyzők március 3–20 között Budapesten és Vácon adnak számot gyakorlati tudásukról. 

Továbbjutott a válogatóra Dorkó Patrik (asztalos, Bornemissza), Győri Rajmond (elektronikai technikus, Vak Bottyán), Homoki Balázs (festő, Bornemissza), Magdus Georgina (fodrász, Szent Lőrinc), Pári Bálint (hegesztő, József Attila), Lakatos Sándor (ipari gépész, József Attila), Bakó Brigitta (kozmetikus technikus, Szent Lőrinc), Pásztor Dániel (kőműves, Bornemissza), Pabar Levente (pincér, Szent Lőrinc). 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában