Lakáspályázat

2023.03.03. 11:09

Bérlakásokra lehet pályázni Gyöngyösön

Az érvényes lakásigényléssel, valamint bérleti jogviszonnyal rendelkezők élhetnek a lehetőséggel.

Sz. Sz. I.

Egy pályázó több lakásra is adhat be pályázatot

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Lakások bérbevételére hirdet zártkörű pályázatot a hatályos önkormányzati rendelet alapján Gyöngyös polgármestere az érvényes lakásigényléssel, valamint bérleti jogviszonnyal rendelkezők számára, adta hírül az városháza. Közlésük értelmében egy pályázó több lakásra is adhat be pályázatot, de a nyertes pályázó egy lakást bérelhet. Eredményes pályázat esetén a szerződés fennállása alatt a nyertes pályázó köteles életvitelszerűen a lakásban lakni. A bérleti jogviszony maximum 7 évig tarthat. A bérleti díjon felül fizetni kell a fenntartási költségeket, továbbá a rendeletben meghatározott külön szolgáltatásokat is. A bérlőt terheli a közjegyzői díj, valamint a lakás kategóriáját tekintve 50 vagy 100 ezer forint összegű óvadék megfizetése.

A városháza közleménye szerint a pályázat a szükséges dokumentumokkal, illetve azok másolatával külön, zárt borítékban nyújtható be az önkormányzati hivatal jegyzői irodájának vagyonkezelő csoportjánál március 14-ig. A pályázatok elbírálásának határideje: 2023. március 31.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában