Megállapodás

2023.03.07. 13:50

Hivatalosan is az egyetem partnere a Nexon Kft.

Újabb partnere lett az egyetemnek.

M. H.

Együttműködési megállapodást írt alá dr. Tánczos Tamás dékán (balról), dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor, Kurucz Gabriella partnerkapcsolati igazgató, Nexon Kft. és dr. Henczi Lajos felnőttképzési szakértő, Nexon Kft.

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Együttműködési megállapodást kötött kedden az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a Nexon Kft., elősegítve az egyetemen folyó, a bérügyvitellel kapcsolatos tárgyak oktatását. Dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, az egyetem rektora elmondta, fontos az intézményben, hogy a képzések gyakorlatorinetáltak legyenek, s így van ez a gazdaságtudományi karon is.

– Több mint nyolcszáz hallgató tanul itt, több mint tíz szakon. A Nexon Kft-vel már 15 éve tart a szakmai kapcsolat, ezzel a megállapodással pedig hivatalossá tesszük mindezt – tette hozzá.

Dr. Tánczos Tamás dékán hozzátette, lényeges, hogy hallgatóik már készség szinten ismerik a szoftvert, s nem gyakorlati helyükön kell vele ismerkedni. Kurucz Gabriella, a cég partnerkapcsolati igazgatója hozzátette, harminc éve vannak jelen a humánügyvitel piacán, s több oktatási intézménnyel vannak kapcsolatban. Dr. Henczi Lajos, a kft. munkatársa elmondta, a megállapodás alapkondíciókat tartalmaz, de szerintük ez még a későbbiekben tovább bővíthető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában