Közlemény

2023.03.06. 17:40

Visszakapcsolják a közvilágítást az egri Kemping-lakóparkban

Egy egri lakos kért segítséget az önkormányzattól.

HEOL

Az egri Kemping-lakópark

Forrás: Minczér Gábor/Facebook

Minczér Gábor hivatalos Facebook-oldalán tudatta, hogy a múlt héten a város vezetését egy egri lakos lakos videóban rögzített problémával kereste meg. Ezt tette közzé a közösségi médiában, segítséget kérve az önkormányzattól. A bejelentő azt kifogásolta, hogy ismét sötétbe borultak az utcák a magántulajdonban lévő Kemping-lakópark teljes területén, melyért a felelősség a tulajdonost terheli.  

Az egri alpolgármester bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy az önkormányzat felvette a kapcsolatot a tulajdonossal, aki hétfőn arra tett ígéretet, hogy a következő tíz napra visszakapcsolja a közvilágítást.

Az önkormányzat megkezdte annak előkészítő munkálatait, hogy az érintett terület közvilágítási hálózatát átvegye, ennek érdekében az MVM áramszolgáltatóhoz fordulnak. Minczér Gábor bejegyzését azzal zárta, hogy a probléma mielőbbi megoldására törekednek, addig is a lakosok türelmét és megértését kérik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában