Bródy Sándor Könyvtár

2023.04.27. 15:40

Ezúttal nem zenélni jön, a társasjátékait mutatja be Egerben Pierrot

A dalszerző-előadóként és zenei producerként is jól ismert Pierrotnak ezúttal két új társasjátékát ismerhetik meg az egri könyvtárban pénteken.

F. V. E.

Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Bródy Sándor Könyvtár több mint egy éve kínálja szolgáltatásai között a társasjáték-kölcsönzést. Ma már közel 500 játék közül válogathatnak könyvtárhasználók, ennek köszönhetően lett partnerük az Egri Társasjáték Klub, akiknek tagjai rendszeresen találkoznak a könyvtárban, ahol kipróbálják a saját és a könyvtár által kínált társasjátékokat is.

Különleges vendége lesz a pénteken, 17 órakor kezdődő társasjáték  klubnak. Pierrot látogat el az egri könyvtárba. A dalszerző-előadóként és zenei producerként is jól ismert szerző ma már elsősorban társasjáték-fejlesztéssel foglalkozik, az utóbbi években számos játéka jelent meg itthon és külföldön is.

A program plakátja
Forrás: Egri Társasjáték Klub/Facebook

– Pierrot sok szálon kapcsolódik Egerhez. Neki köszönheti a város a Jumurdzsák gyűrűje című kalandjátékot, mely világszerte megismertette a várost és nevezetességeit a videójátékok kedvelőivel. Ezúttal pedig két frissen megjelent játékát mutatja be a Bródy Sándor Könyvtárban egy nagyobb országos turné  részeként – tájékoztatta portálunkat Szécsényi Orsolya könyvtáros. 

A program ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel, regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot április 28-án 12 óráig lehet jelezni az alábbi űrlap kitöltésével

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában