Beruházás

2023.04.01. 14:16

Folytatódik a parkolóépítés, s megújítják a gyepet az aranylábú fiúknak Petőfibányán

Májusban a Liszt Ferenc út alsó része következik.

T. O.

A Deák Ferenc utcában befejeződtek a munkálatok

Petőfibányán folytatódott a parkolóépítés. Ezúttal a Deák Ferenc utcában alakítottak ki 140 méter hosszan gépjárművek tárolására alkalmas helyet, enyhítve a lakótelep ez irányú gondjain. A munkálatokkal három hét alatt végeztek, a beruházást az önkormányzat saját erőből finanszírozta. Májusban Liszt Ferenc út alsó része következik, emellett a társasházak környezetében – a közös képviselők kérésére – továbbra is biztosítanak kőzúzalékot – tájékoztatott Juhász Péter polgármester. Elmondta azt is, hogy a településen összesen 1200 autó van, vagyis gyakorlatilag minden portához tartozik egy kocsi.

A községvezető a további teendők között említette a sportpálya TAO-támogatásból megvalósuló locsolóberendezésének a megépítését, valamint a gyep megújítását. Mindez azt jelenti, hogy augusztusban már korszerűbb körülmények közepette léphetnek pályára az aranylábú gyerekek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában