Programajánló

2023.04.25. 10:56

Olimpiai ezüstérmes a Hatvani Szalon következő vendége

A Hatvani Polgári Szalonban csütörtökön Bárdosi Sándorral beszélget Szabó Zsolt.

T. O.

A Hatvani Polgári Szalon következő vendége Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok, szumó világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok, birkózóedző – adta hírül közösségi profilján Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, aki a sportember beszélgető partnere lesz.

Az esemény csütörtökön 18 órakor kezdődik a Grassalkovich-kastély dísztermében. A rendezvény látogatása ingyenes, de előzetes helyfoglalás és regisztráció szükséges a [email protected] internetes címen.

Bárdosi talán legemlékezetesebb sikere, hiszen ekkor ismerte meg a nevét szinte az egész ország, amikor a 2000-es Sidney-i olimpián legyőzte a svéd Európa-bajnok Martin Lidberget, majd technikai tussal az ausztrál Olczakot. A venezuelai Bartolozzi elleni sikerével bejutott az elődöntőbe, ahol a norvég Aanest is legyőzte, majd a döntőben a világklasszis Yerlikaya csak bírói döntéssel kerekedett felül Bárdosin. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában