Vizi élővilág

2023.04.17. 13:29

Sok osztály kirándul a poroszlói ökocentrumba, érdemes figyelembe venni a teltházas napokat

Már most több teltházas nap van a Tisza-tavi Ökocentrumban, érdemes ezeket a dátumokat figyelembe venni, mielőtt ellátogatunk oda.

F. V. E.

Mindenkinek maradandó élményt ad a Tisza-tavi Ökocentrum

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum évek óta kedvelt helyszíne az osztálykirándulásoknak, s mint ahogy arról a honlapukon beszámoltak, ez nem véletlen, hiszen a természeti értékek, őshonos állatok, jellegzetes halfajták megismerésére szórakoztató, játékos formában nyílik lehetőség az ökocentrumban, emellett pedig a Tisza-tavi kishajós programok vagy épp a szabadidőpark szárazföldi és vizes játszóterei mind-mind kellemes egésznapos időtöltést, önfeledt szórakozási lehetőséget biztosítanak.

– Az osztálykirándulások csúcsszezonja május-június hónap. Az eddig beérkezett érdeklődések, csoportos foglalások, a feldolgozott és visszaigazolt csoportok összesítése alapján tájékoztatjuk az Európa legnagyobb édesvizű akváriuma iránt érdeklődőket, hogy az alábbi napok már szinte "teltházasak", ezeken a napokon a 3d mozi természetfilmjének megtekintésére, valamint a Tisza-tavi kishajós kirándulásra már csak korlátozottan tudunk fogadni újabb jelentkezéseket: májusban 13-án, 20-án és 26-án, valamint június 2-án és 12-én is – ismertették, s kérik a látogatókat, vegyék figyelembe ezeket, amikor a Tisza-tavi Ökocentrumba való kirándulásukat tervezik. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában